Planløsningen

 

Grundplanet i Gooseneck hestetrailer med LQ (Living Quarter), eller camper delen, er opbygget med afdelingen for hestene, motorsport eller anden gods, bagerst i traileren, og camper delen forrest.

 

Denne fordeling giver en perfekt vægt fordeling, med en næsten konstant kingpin / koblings tryk på ladet af pickuppen / den trækkende bil, uafhængig af hvor mange heste traileren er læsset med.

 

Denne fordeling medfør også perfekte køreegenskaber, med en trailer som går stødt og roligt efter trækkeren, uden slinger eller vukkende fornemmelser.

 

Den viste planløsning er kun et eksempel af mange muligheder.

 

Trailerne konfigureres efter det aktuelle behov som skal dækkes, antallet af heste som skal kunne transporteres, omfanget af opholds afdelingen med gulvplads, antal sovepladser, bad og toilet, skabspladser, størrelse af køkkenet m.m.

 

Den viste konfiguration er godkendt og indregistreret i Danmark, og kan køres på BE kørekortet.

 

 

 

 

Alcove soveafdelingen, som er placeret over ladet på den trækkend bil, giver god plads for 2 voksne, og behøver ikke redes til side.

 

Side gruppen med bord imellem giver plads for 4-5 siddende personer. Til natten kan bordet lægges ned og en opredning for 1- til 2 personer kan foretages her.

 

Koge sektionen indeholder en kombineret koge plads og køkkenvask. Til forlængelse af dette arbejdsbord kan der være monteret en opslagsplade.  Under koge/vasken er der underskab og skuffer og køleskab.

 

Klædeskabet 1 til flere.

 

Vandtank og varmeanlæg er placeret under sidepladserne, medens batteri og gasflasker er monteret udvendigt i skabe under alcoven.

 

Toilet – bad rummet indeholder toilettet og håndvasken. Nogle modeller har bund så der kan tages brusebad her.

 

Overskabe. Overalt hvor det er muligt er der placeret overskabe.